Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for www.xprints3d.no og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

XPrints 3D, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Om personopplysninger og regelverket
Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse og adferdshistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering og lagring er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er administrerende direktør som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. 

Hva slags opplysninger samler vi inn?
For å kunne levere en så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert noen personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

E-postvarsling
På xprints3d.no kan du abonnere på nyhetsvarsling på e-post. Hver gang det publiseres nytt innhold på siden du abonnerer på, får du beskjed om dette via e-post. E-postadressen som registreres benyttes kun til nyhetsvarsling og det er kun administratorer som har tilgang til opplysningene. Dersom du melder deg av e-postvarslingen, blir e-postadressen din slettet.

E-postutsending håndteres av systemene til WIX og Ascend by wix. 

Automatisk lagring av informasjon
xprints3d.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal virke best mulig for deg som bruker.

Disse brukes for eksempel til å lagre innloggingsdetaljer, huske handlekurv i nettbutikken eller registrere hvor brukeren beveger seg rundt på nettstedet.

Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler.

Statistikk
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til å hente statistikk om hvordan besøkende benytter nettstedet. 

xprints3d.no bruker analyseverktøyene til WIX. Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel mobil/PC/nettbrett, operativsystem og nettleserversjon. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester som internettadresse (IP-adresse), land, og skjermoppløsning. For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du er på m.m.

Ingen av disse opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Vi bruker disse opplysningene til å generere en samlet statistikk som blant annet viser hvilke sider som er mest populære og hvilken informasjon brukerne søker. Statistikken er et redskap til å forbedre våre tjenester til deg som sluttbruker.

Del/Send videre-tjenesten
xprint3d.no bruker WIX sin Del/Send videre-tjeneste kan brukes til å videresende eller til å dele produkter fra xprint3d.no på

e-post, Facebook, Twitter og lignende. Opplysninger om dette logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å sende nettsiden videre til den valgte e-postadresse eller det aktuelle sosiale nettverket. Vi kan imidlertid ikke garantere at Facebook, WIX eller Twitter ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Om du benytter send-videre-funksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre. Dette foregår automatisk. 



Ta gjerne kontakt  på e-post: xprints3d@gmail.com hvis du har noen spørsmål.